HLAJENJE

Kakovostno hlajenje

Zaradi vse bolj spremenljivega vremena se je sezona hlajenja podaljšala in tako traja od maja do septembra. V zadnjem času večina imetnikov klimatskih naprav izkorišča izjemno učinkovitost pri ogrevanju (delovanje tudi pri zunanji temp. do -25°C), zato so klimatske naprave vse bolj aktualne.

Prostor je tako klimatiziran v vsakem letnem času na način, da odvzamemo del zraka iz njega, ga obdelamo in s pomočjo regulacije temperature vzpostavimo idealno temperaturo in vlažnost. Hladen zrak v prostoru ogrevamo, topel zrak pa hladimo in razvlažujemo. Vse to zmore klimatska naprava, ki je iz tehničnega zornega kota toplotna črpalka zrak – zrak.

To je učinkovit in ekonomičen sistem za ogrevanje in hlajenje z relativno nizkimi stroški investicije. Seveda pa to še zdaleč ni vse, kar zmore klimatska naprava. Ena izmed osnovnih funkcij je tudi filtracija zraka, ki je pomemben faktor za zdravo okolje…

Za katerikoli dom

Ne glede na to, ali prenavljate vašo sedanjo hišo ali gradite novo, je Daikinova toplotna črpalka zrak–zrak logična rešitev za vaše potrebe ogrevanja in hlajenja. Naše toplotne črpalke zrak–zrak so enostavne za montažo in so idealna izbira za zamenjavo starih električnih sistemov. Prilagodljive enote so primerne za vse možne stanovanjske tlorise, njihov A+++ razred energetske učinkovitosti pa izpolnjuje vse zahteve ekološke zelene stavbe.

Daikin je strokovnjak na področju klimatskih naprav ter toplotnih črpalk. Pozornost posveča visoki kvaliteti in varovanju okolja, s svojo tehnologijo pa zagotavlja natančno vzdrževanje zahtevanih parametrov v bivanjskem prostoru ter višji nivo udobja, ki ga lahko v trenutku prilagodi Vašim potrebam.Daikin je prvo klimatsko napravo za klimatizacijo potniškega vlaka na Japonskem izdelal leta 1934, od tedaj pa je vodilen na področju inovacij v hladilni in ogrevalni tehniki. Daikin ima sedež v Osaki na Japonskem, s klimatskimi napravami in toplotnimi črpalkami pa je prisoten na vseh kontinentih.

Upravljajte z vašo Daikin klimatsko napravo od kjerkoli.

 

Upravljajte vašo Daikin Emura z aplikacijo na pametnem telefonu in uživajte v popolnem udobju od trenutka prihoda domov, hkrati pa varčujte z energjio in denarjem.

Preprosto namestite internetni vmesnik na vašo napravo in izkusite popoln nadzor kjerkoli in kadarkoli. Nova Daikin Emura je oblikovana tako, da dosega popolno ravnovesje med tehnološkimi inovacijami in lepoto v eni sami izjemni napravi. Učinkovitost in razkošje z roko v roki.

Garancija Daikin je 3 leta.

Mitsubishi Electric je med vodilnimi v svetu na področju klimatskih naprav za stanovanjske, trgovsko poslovne in industrijske objekte. Mitsubishi Electric začel proizvajati hladilne sistemev tridesetih letih prejšnjega stoletja, prvo klimatsko napravo pa je izdelal leta 1953.

Izziv, za izpopolnjevanje in razvoj klimatskih naprav, ki bi lahko sledile vedno spreminjajočim se Japonskim klimatskim pogojem, je pripeljal do razvoja nadvse sofisticiranih in trpežnih naprav in sistemov, ki lahko prenesejo konstantno uporabo v klimatskih pogojih po vsem svetu.

 

Poudarek je na tehnologiji energetske učinkovitosti klimatskih naprav, visokega udobja z skoraj neslišnim delovanjem in enostavno uporabo z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Klimatska naprava Mitsubishi Electric vam bo ob rednem servisiranju služila leta in leta…

Garancija Mitsubishi je 2 leti.

Povpraševanje in informativna ponudba

Povpraševanje in informativna ponudba

Imate vprašanje? Želite ponudbo? Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo informativno ponudbo.

Izberi

Maximum file size: 2.1MB

Politika zasebnosti